Evinizi Bahara Hazırlayın: İlkbahar Dekorasyonu Ürünleri

İlkbahar dekorasyon ürünleri nelerdir? İlkbaharda evimi nasıl dekore edebilirim? Bahar dekorasyonuyla ilgili ipuçları ve ürün önerileri, yazımızda sizi bekliyor!

Baharın kendini göstermesiyle birlikte evlerde adeta bir bayram havası oluşur. Evdeki kış yükünden kurtulmak için nefis bir bahar temizliği yapılırken birkaç ufak ilkbahar dekorasyonu da şarttır. İlkbahar temizliği yapmak ile ilgili tüm ayrıntıları ve ürün önerilerini Zamanı Geldi: Bahar Temizliği Nasıl Yapılır, Gerekli Olan Her Şey! yazımızda bulabilirsiniz! Midenizde kelebekler uçuşturan, yüzünüzü güldüren ilkbahar yaklaşırken biz de en güzel ilkbahar dekorasyonu ürünlerini bir araya getirdik.

İlkbahar Dekorasyon Ürünleri ile Evinizi Güzelleştirin
İlkbahar Dekorasyon Ürünleri ile Evinizi Güzelleştirin

Doğanın uyanmasıyla birlikte evlere dolan enerjiyi hissetmek, kendinizi ve evinizi ilkbahara hazırlamak için siz de bu ipuçlarını takip edebilirsiniz. Tablolardan duvar kağıtlarına, çiçeklerden halılara çok çeşitli ürünler ÇiçekSepeti’nde sizi bekliyor! Evinizin dekorasyonunu nasıl daha modern ve ilkbahara uygun şekilde yeniden düzenleyebilirsiniz sorusuna yanıt vermeden önce sizin için hazırladığımız birkaç ufak ama etkili ilkbahar dekorasyon önerilerine göz atabilirsiniz!

İlkbahar Dekorasyonu için Öneriler

Evde ufak tefek değişiklikler yapmanın tam zamanı! Kışın yükünden kurtulup eve yaz enerjisini getirmek için siz de şunları deneyebilirsiniz:

  • Güneş ışığından en iyi şekilde faydalanın! Kışlık kalın ve koyu renkli perdeleri bir kenara bırakıp yazlık perdelere geçiş yapın. Böylece güneş gün boyunca yavaş yavaş teninize değsin ve kış boyunca alamadığınız D Vitaminini almanıza da yardımcı olsun.
  • Çiçekler ve aksesuarlar ile evinizi renklendirin! İlkbahar demek, birbirinden güzel çiçeklerin tomurcuklanması, size göz alıcı görüntüler sunması demektir. Güzel çiçekler ve renkli aksesuarlar ile evinize ilkbahar neşesi katabilirsiniz.
İlkbahar Dekorasyon Ürünleri ile Evinizi Güzelleştirin
İlkbahar Dekorasyon Ürünleri ile Evinizi Güzelleştirin
  • Mobilyaları değiştirmek ya da çok eskiyen mobilyaların yerine yenisi almak ya da sadece mobilyaların yerini değiştirmek de ilkbahar dekorasyonu esnasında yapılabileceğiniz şeylerden biri.
  • Kışlık halıları kaldırıp yerine yenilerini koymanın da tam zamanı! Kalın halılar yerine ince, havadar ve rengarenk halılar tercih ederek ev dekorasyonunuzu daha eğlenceli bir hale getirebilirsiniz.
  • Ve sıra yatak nevresim takımlarında! Kışlık yorgan, kışlık battaniye ve çarşaflar bir kenara; ilkbahar geldi! Renkli, ince ve terletmeyen nevresim takımları ile ilkbahara güzel bir başlangıç yapabilirsiniz.
  • Duvarları boyamak, şık aynalar ile duvarları dekore etmek ve çeşitli tablolar ile evi renklendirmek de ilkbaharda yapabileceğiniz şeylerden.
  • Ayrıca bambu, taş ve hasır gibi doğanın içinden malzemeler ile siz de evinizi güzelleştirebilirsiniz. Böylece ilkbaharı evinize taşıyabilirsiniz!

Şimdi gelin, evinizi güzelleştirecek ilkbahar dekorasyonu ürünleri neler, ayrıntılarına bakalım!

İlkbahar Dekorasyonu Ürünleri

Renkli ve Modern Tablolar

4 Parçalı Çerçeve Görünümlü Mdf Tablo
İlkbahar Dekorasyonu Ürünleri, Renkli ve Modern Tablolar

Evinize ilkbahar havasını getirecek ürünlerden ilki rengarenk şık tablolar! Çeşitli modern tablolar ile, renkli ve şık biblolar ile veya çeşitli aksesuarlar ile evinizde bahar dekorasyonu oluşturabilirsiniz. Kişisel zevkinize ve evinizin genel atmosferine uyum sağlayan modelleri tercih edebilirsiniz. Böylece hem evinizin bütünlüğü bozulmaz hem de kıştan bahara güzel bir geçiş sağlayabilirsiniz.

Baharı Evinize Getiren Kapı Süsü Modelleri

İlkbahar Dekorasyonu Ürünleri
İlkbahar Dekorasyonu Ürünleri, Hasır Kapı Süsü

Evinizi güzelleştiremeye dışardan da başlayabilirsiniz. Eve giriş yapmadan, kapıda “bahar geldi” mesajını veren kapı süslerini tercih edebilirsiniz. Baharın güzelliğini yansıtan renkli kapı süsleri ile evinize neşe yayabilirsiniz! Böylece evinizi güzelleştirmeye dıştan başlayabilirsiniz!

Evin Havasını Değiştirecek Aynalar

Çiçek Desenli Akrilik Parçalı Ayna
İlkbahar Dekorasyonu Ürünleri, Çiçek Desenli Akrilik Parçalı Ayna

Ve tabii ki bahar dekorasyonunun vazgeçilmezi aynalar! Aslında aynalar her dönemde evi güzelleştiren dekorasyon ürünlerinden biridir. Aynalar, dekoratif olarak güzel görünmelerinin yanı sıra evin içinde güneş ışığını da yansıtma görevi görürler. Bu yüzden aynalar, hem şık hem de işlevsel bir ürünlerdendir. Salon, yatak odası ve hol gibi alanlarda aynaları kullanabilirsiniz. Ayrıca Ev Dekorasyonunuz İçin Ayna Çeşitleri yazımızdan faydalanarak dekorasyonunuz için en uygun aynayı seçebilirsiniz! Çerçeveli, dikdörtgen, oval… 

Evde Bahar Havası Yaşatan Çiçekler

İlkbahar Dekorasyonu Ürünleri
İlkbahar Dekorasyonunu Güzelleştirecek Ürünler, Trio Helen Kalanchoe

Ve son olarak bahar dekorasyonunuzu çiçekler ile tamamlayabilirsiniz! Baharın müjdecisi olan çiçekler tabii ki ev dekorasyonunun vazgeçilmeyen bir parçasıdır. Kuru çiçekler, saksıda çiçekler, vazoda çiçekler… Her biri birbirinden güzeldir! Bakımı En Kolay Ev Çiçekleri (8 Farklı Salon Bitkisi) yazımızdan evde kolayca bakım yapabileceğiniz çiçekleri inceleyebilir ya da tasarım çiçekler arasından evinizi süsleyecek modelleri tercih edebilirsiniz. Evinizde baharı yaşamanızı sağlayacak çiçekler ile ilkbahar mutluluğu artık çok daha yakınınızda!